Повече от 20 години KLASSEN® е един от водещите световни търговски производители за премиум бронирани седани и SUV. Международните VIP-и, държавни ръководители и министерства се доверяват на качеството на нашите превозни средства – убедете се! KLASSEN® произвежда най-луксозните и уникални конверсии по целия свят.

Изключителното немско качество и дизайн са основните характеристики на нашата компания. В допълнение към онези, които се подготвят за най-лошото, има някои области на света, където хората трябва да са готови за по-лошо, защото това е точно зад ъгъла. Освен това има някои с много пари, които по същество са мишена. Превозното средство стартира като традиционен Mercedes-Benz AMG G63 за 2020 г. Въпреки това, “Klassen Bunker”, както се нарича сега, надхвърля много стоковия SUV в много отношения.

 • Тип гориво: бензин / Скоростна кутия: автоматична – 9 скорост / Двигател: 8 цилиндъра 4.0L V8 BITURBO
  Тип кола: SUV, 4×4 / Мощност: 585 к.с. & 627 TORQUE LB-FT
 • С обща дължина 4.8 / 5,6 м и общо тегло 4,300 – 4,500 кг, новият модел BUNKER съчетава уникални защитни средства с удобен изключителен интериор.
 • Минна защита за резервоара (2 x HG 85)
 • Брой места: 5 / височина на колата 197 см.
 • Страна: Взрив с 12,5 кг TNT, разстояние 4 м, височина 1 м
 • Защита от всички страни към куршуми с калибър 7,62 x 54R mm / SC и 7,62 x 39 mm / BZ (щурмови пушки / разстояние: 10 м) и експлозиви.
 • Шумоизолация, противопожарна система в двигателното отделение, аварийни изходи от всички страни, бронирани плътни гуми и ABS, EBS спирачки. Гуми – 22 “(W / RUN-FLAT SYSTEM)
 • В комбинация с модифицираната конструкция на задния мост, подобряването на товароносимостта на автомобила също гарантира максимална динамика на движение и експлоатационен живот.
 • Цена: € 420.000 / 2020г.

Тъй като новите специални гуми и лети джанти позволяват максимално тегло от 1450 кг на колело, бяха разработени от KLASSEN® и допълнени от аварийно работеща система. Максималният възможен полезен товар е далеч над първоначалното ниво на серията.
Оригиналната структура на модела на Mercedes-Benz е увеличена от ново и по-здраво окачване на колелата, разработено от KLASSEN®, което е подсилено в областта на надлъжната ос и пружинните куполи.

Машината е напълно защитена от глава до пети от бронезащитен материал, със защита и от експлозив и осигурява 360-градусова защита. Ако защитният фактор не е достатъчен, стъпването в луксозния SUV наистина трябва да ви спечели. На тази кола е дадено най-доброто, което Mercedes може да предложи за момента. На всичкото отгоре, има дори няколко други ъпгрейди вътре, хвърлени в сместа от KLASSEN®

Видео


Виж още: Cadillac One на Американският президент