Най-здравите смартфони до 2020

Независимо какво работите и къде сте, тези телефони няма да ви предадат! Всяка от избраните марки телефони имат още видове устройства, избрали сме най новите модели до 2019г. Телефоните са качествени, издръжливи на вода/удар/прах/химикали, температури, батерия е с голям капацитет и издържа дълго, добра характеристика на хардуера. Телефоните са по тежки от обикновенните, но едното за сметка на другото: (по-здрави / по-голяма батерия). Някои хора използват модерен телефон + power bank… получава се почти същото. Тези телефони са подходящи за динамичен начин на живот и винаги може да разчитате на тях! Няма нещо което да не може да се счупи или повереди, но тези телефони са направени от по здрави материали и тествани в различни външни условия със сертификати IP68 / IP 69K и тестът MIL-STD-810G. Виж още информация за сертификатите и тестовете в края на статията.


Blackview е компания, която е основана Март 2013 година и се продава успешно във Великобритания, Франция, Испания, Чехия и други държави. Компанията е фокусирана върху разработката и производството на модерни мобилни устройства с висока надежност и прозиводителност. Компанията Blackview е сертифицирана по ISO 9001:2000, а предлаганите от нея продукти притежават CE (продуктите отговарят на европейските изисквания за безопасност и европейското законодателство), сертификат за съответствие на RoHS. Blackview е китайска марка смартфони, която се разраства по отношение на пазарния дял, а също и по популярността си „качество и опит“, налагайки строга проверка на всяка процедура от проектирането до производството.


CAT (Caterpillar \ Катърпилър) е американска корпорация за производство на строителна, селскостопанска и специализирана техника, световен лидер в този бранш с най-много произведени и продадени машини. Позната е основно с логото, съдържащо началните букви CAT. Историята на компанията „Катърпилър“ започва през 1890 г., когато Бенджамин Холт и Даниъл Бест разработват парни трактори в 2 независими фирми, за целите на селското стопанство. Правим продукти, които са силни и практични. Не можем да се занимаваме с фантастични, преобразени телефони, които се разбиват, ако ги изпуснете; вместо това ние правим иновативни и трудни устройства, които няма да ви подведат в трудни ситуации. Устойчивостта е в основата на всеки продукт на Cat®


DOOGEE – Световна водеща марка за здрави телефони, той е основана през март 2013 г., която е третата собствена марка на KVD International Group Limited. Защитникът на DOOGEE “КАЧЕСТВО, ОПИТ”. Ние контролираме стриктно всеки процес от проектирането на продукта до производството. За да предложи перфектното изживяване на всеки потребител, особено по отношение на качеството, всички продукти на DOOGEE трябва да преминат през процеса на висококачествено тестване и високотехнологична проверка на качеството. Настоящият издръжлив телефон на DOOGEE има сертификат IP68, IP69K и MIL-STD-810G, който може да устои на всякакви метеорологични условия, въздействие, дъжд, прах, пясък, Ерозията на вещества като масло и вода също не е проблем.

Февруари 2014 г .: г-н Фернандо Ройг, президент на Villareal C.F. футболният отбор подписа споразумение с изпълнителния директор на DOOGEE, Xinchao и DOOGEE Spain за сключване на взаимно партньорство. 24 февруари 2014 г.: DOOGEE представи първия потребителски смартфон DG 2014, VILLARREAL C.F. Лимитирана серия. DOOGEE s68 pro също е един от най здравите.


ELEPHONE е създадена през 2014 г. и със седалище в Шенжен, Гуандун, Китай. ELEPHONE Communication Technology Co., Ltd. е един от най-перспективните производители на смартфони в Китай. Ние се ангажирахме да разработваме смартфони от висок клас и да ги направим достъпни за глобалните клиенти. ELEPHONE основно се фокусират върху производството на иновативни и удобни за употреба смартфони с елегантен дизайн, първокласно качество на сглобяване и превъзходна производителност. ELEPHONE придоби голяма популярност в Европа и Югоизточна Азия и изгради местни дилъри в Африка и Близкия Изток.


Ulefone – Shenzhen ulefone Technology Co., Ltd. един от най-големите производители на смартфони и се намира в Шензен, Китай. Компанията има офиси в Германия и Русия. Smartfonix.com е основен вносител на марката Ulefone за България. Моделите на компанията са разработени и произведени по съвременни технолии и се отличават с висока производителност и надеждност. Ulefone произвежда смарт устройства, с големи дисплеи, здрав корпус, елегантен дизайн като модела Ulefone S7, както и мощни телефони, с метален корпус, голяма батерия, FHD дисплеи и добра прозводителност като Ulefone S10 Pro. Компанията Ulefone е сертифицирана по ISO 9001:2000, а предлаганите от нея продукти притежават CE (продуктите отговарят на европейските изисквания за безопасност и европейското законодателство), сертификат за съответствие на RoHS, както и Google GMS.


SONIM XP8 –  е ултра-надеждният, ултра здрав смартфон. Частна компания Sonim Technologies, Inc. е компания с глобален обхват. Седалището ни се намира в Сан Матео, Калифорния. Ние също притежаваме производствени предприятия в Шенжен и Пекин, Китай и офис за научноизследователска и развойна дейност в Бангалор, Индия, за да обслужваме по-добре нашите клиенти. Нашите решения попадат в три основни категории: (1) ултра здрави мобилни устройства, (2) промишлени аксесоари и (3) облачни базирани софтуерни и приложни услуги.


Cubot King Kong 3 – Shenzhen Huafurui technology Co.,Ltd е една от нововъзникващите корпорации в Китай. тя има силата да изследва сама и да управлява марката „Cubot” на световния пазар, интегрирайки научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби, склад и логистика. Изследователският център е разположен в зоната за събиране на таланти за мобилни телефони, най-големият електронен бизнес кръг в Китай – HuaQiangBei. Cubot създадат висококачествени продукти с високо съотношение между производителност и цена. Компанията се стреми да се развива от национална марка до международна марка. CUBOT KingKong 3 е изработена от високо-якостен полиестер.


Здравите телефони са отбелязани с различни кодове (сертификати), като IP68 / IP69 / MIL-STD-810G, всеки един код показва телефона на какво издържа, още информация за сертификатите ще намерите в края на статията. Да започнем с марки здрави телефони с примерни модели от вид. Телефоните са много качествени въпреки странните имена за марки, повечето имат различни части от водещи производители като Samsung, Sony, Huawei, MediaTek, Qualcomm др. Операционна система Android / Защитни стъкла от Gorilla Glass и др.

Сертификати:

IP68 – Устройствата, подкрепени от международен стандартен рейтинг IP68, се считат за достатъчно подходящи, за да издържат на прах, мръсотия (кал), пясък и са устойчиви на потапяне под вода до 1,5 метра (максимална дълбочина) за тридесет минути.

IP69K – Класът IP69K осигурява защита срещу навлизане на прах и висока температура на водата до (80-градуса) и високо налягане (100-бара) с този сертификат идеален за използване в условия, при които оборудването трябва да бъде внимателно дезинфекцирано. В среда, която изисква силно измиване, например в хранително-вкусовата промишленост, комбинацията от вода, химикали, високо налягане и температури може да се окаже фатална за електрониката. Оценката на IP69K е най-високата налична защита.

Тестът MIL-STD-810G

Въпреки че методите за изпитване MIL-STD 810G са разработени специално за военни и защитни приложения, повечето методи също често се използват в търговски продукти.

Купуването на трайно устройство означава закупуване на устройство, което е по-трайно от обикновените потребителски продукти и също е надеждно в някои от най-суровите условия на околната среда на планетата. Когато екстремните условия на работа изискват солидна технология, производителите на оборудване се основават на стандарти като MIL-STD-810G (Mil-Spec). MIL-STD-810G предлага тестов метод 28, който покрива широк спектър от условия на околната среда, включително дъжд, вибрации, прах, влага, екстремни температури, шок и солна мъгла. Инженерите на EUROLAB напълно спазват стандартите MIL-STD-810 и могат да гарантират, че вашите продукти демонстрират необходимото съответствие.

Военният стандарт MIL-STD-810G

Документът описващ военния стандарт MIL-STD-810G е повече от 800 страници. Ако проявявате интерес може да го изтеглите от EverySpec, но за да ви спестим време, ще поясним че той изисква устройството да се тества за издръжливост при изпускане върху повърхност от шперплат, която е с дебелина два инча поставена върху бетон. Устройството трябва да бъде изпуснато 26 пъти от всяка страна. След всяко изпускане, устройството се проверява визуално за функционална и структурна цялост. Въпреки това обаче, производителите имат право да използват до пет различни проби по време на тестовете. Това означава, че всеки телефон е възможно да бъде изпуснат само пет или шест пъти и ориентацията може да се променя за всяко изпускане, когато не се тества за кумулативно увреждане. Освен това се говори за изпускане върху шперплат, не на тротоара. Потребителите могат да се доверят на MIL-STD-810G като основен показател, че калъфът е проектиран да защити устройството им от изпускане от височина 1,20 м, но въпреки това не е гаранция.

Стъкла: Gorilla Glass е марка от химически подсилено стъкло, разработено и произведено от Corning, сега в шестото му поколение ”Gorilla Glass 6”, предназначено да бъде тънко, леко и устойчиво на повреди. Като марка, Gorilla Glass е уникална за Corning, но съществуват близки еквиваленти, включително Dragontrail на AGC Inc. и Xensation на Schott AG.

За допълнителна защита на телефона, винаги може да добавите: гумен/силиконов/метален калъф и допълнително стъкло 🙂


 

By |2020-03-23T05:49:42+03:00март 17th, 2020|Любопитно|
error: Content is protected !!