Спагети с два вида месо и зеленчуци / Monte

Спагети с два вида месо и зеленчуци (Соев сос + Унисос) 600-700гр. Спагети  300гр. Свинско месо 300гр. Пилешко месо 60+60мл. Олио 2 Моркова (средни) 1 червена чушка 1 зелена чушка [...]