Alvin’s гигантски BBQ сандвич със свински ребра

  • Подправки:
  • 2 с.л. пипер червен
  • 2 с.л. кафява захар
  • 1 с.л. черен пипер
  • 2 с.л. сол
  • 1 с.л. кимион
  • 1 с.л. чесън
  • 1 с.л. лук
  • 1 с.л. чили
  • За намазване:
  • ВВQ сос 150-200гр.
  • Мед 50гр.

  • Всички подправки се разбъркват много добре
  • Свинските ребра ги измиваме, след това се намазват със сместа от двете страни).
  • Увиваме ребрата в фолио и печемее на 150-градуса/ 3часа
  • Премахваме фолиото и намазваме с (BBQ сос + Мед: предварително смесени).
  • Допича се още 10мин.
  • Поставяме ребрата между 2 голями филии хляб(цял хляб)
  • По желание може да добавите и запържен лик
  • Разрязвате хляба на малки сандвичи, както на снимката!
By |2019-05-20T03:48:19+03:00май 20th, 2019|Други, Хранене|
error: Content is protected !!