Най-скъпите хотелски стаи в света

1.Hotel President Wilson Royal Penthouse Suite

На 83,200$ на нощ, Royal Penthouse Suite в хотел Женева President Wilson е най-скъпата хотелска стая в света. Гостите не са оставени да искат много: апартаментът разполага с 12 спални и 12 мраморни бани, както и тераса с изглед към Алпите. ВИП-туристи, които пътуват без антураж, могат да се възползват от частния персонал – иконом, готвач, личен асистент. Апартаментът е с площ от 1800 кв. м. с бронирани прозорци. Също така частните асансьори ви отвеждат директно до апартамента си и сред други луксозни стоки.


2.Four Seasons Hotel Ty Warner, New York

Сградата е започнала през 1989 г. и отне седем години и 50,000,000$ млн. долара. Това е сред най-скъпите хотели в Америка. Стаите са екзотични, с 360-градусови панорамни гледки, златни и платинени тъкани. В момента се оценява на 50,000$ на нощ.


3.Raj Palace Hotel, Jaipur, India

Това е най-скъпият хотел в Азия с дневен курс над $ 43,000. Той е построен през 1727 годин,  това е било палатата на Махараджата, който някога е живял там. Можете дори да намерите в президентския апартамент  музей с наследство от Индия.


4.Laucala Island Resort Hilltop Estate, Fiji

Много луксозна вила, разположена на собствения си остров в архипелага на Фиджи, все пак ще трябва да потърсите одобрение чрез молба от собственика, Дитрик Матешиц. Хотелът е получил много положителни отзиви, много от които го наричат Apex на света. Не можете да резервирате престой тук, но като сте приятели с учредителя на Red Bull, може да ви даде шанс да получите почивка тук.


5. Grand Resort Lagonissi Royal Villa in Athens, Greece

Много екстравагантен хотел, разположен на атинската река, разполага с 10 ресторанта, 197 стаи и 76 апартамента и предлага консиерж съоръжения като хеликоптерни асансьори, яхти под наем, лимузини, управлявани от шофьори за отличени гости. На повече от 40,000$ на нощ, това е определението за гръцкото изобилие.


 6.Lanesborough’s new Royal Suite

Лондон отдавна е известен като едно от най-скъпите места в света за престой в хотел, но с откриването на два нови мега-апартамента, цената се е повишила. Възстановяването на хотел Lanesborough след 19-месечно обновяване, за което се съобщава, че е струвало между £ 60 млн. И £ 80 млн., Въведе първия апартамент в столицата с над 25 000 паунда на вечер. И недалеч е новият луксозен апартамент на Лангам Лондон, стартиран навреме, за да отпразнува 150-ия рожден ден на хотела.


виж още>> Нестандартни хотели

Сподели

By |2018-09-06T23:29:19+00:00септември 6th, 2018|Любопитно|Коментарите са изключени за Най-скъпите хотелски стаи в света

About the Author:

error: Content is protected !!

Към лентата с инструменти