Апартаменти “Пещера” Kagga Kamma в Южна Африка – 250км. от Cape Town предлага десет уникални апартамента “пещера”, които са умело конструирани да се интегрират с естествените формации на пясъчник. Всеки суит “Пещера” има тераса с изглед и е просто обзаведена с усещане за комфорт.

Красивите скални образувания могат да бъдат преживяни отблизо в тези изкуствени комплекси, които се сливат в тяхната среда безпроблемно. Всяка пещера е оборудвана с двойно легло, самостоятелна баня, климатик, сешоар, удобства за приготвяне на кафе / чай, халати за баня и безплатни тоалетни принадлежности.Hut Suites – Петте просторни къта в Kagga Kamma приличат на традиционните жилища на сканските кланове, обитавали резервата преди много години. Всяка хижа разполага с двойно легло или (двойно легло king size), със самостоятелна баня, двоен диван за спане, климатик, сешоар, удобства за приготвяне на кафе / чай, халати за баня и удобства за гости.

Удобството на нашите гости е нашият основен приоритет; поради тази причина има климатици в стаите, които могат да се регулират от охлаждане до топлинна настройка в по-студените зимни месеци.

Playa Viva, Mexico – Уникална дестинация, Playa Viva има нещо за всеки. Вие и вашите близки ще се насладите на суровата, неподправена красота на Мексико в луксозния лукс на един екологичен курорт.

Изберете от дванадесет стаи EcoLuxury, всяка от които с изглед към плажа, включително и нашата чисто нова дървена къща на океана, потопете се в природата. Резервирайте престоя си днес и изпитайте богатството на местната екосистема, като същевременно й помагате да процъфтява.


Очаквайте още…

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14