Тук имате възможност да пренощувате в затвор, който се смята за още по-впечатляващ от Алкатраз в САЩ, да спите като затворник на желязно легло и да имате храна в затвора. Цена: 15 EUR на човек на вечер

Феновете на особено екстремни приключения се предлагат през нощта шоу. Ще можете да стъпчете в обувките на затворник на тъмна и мрачна нощ. Пристигането в затвора на военноморските пристанища е в 9 часа, а шоуто продължава до 9:00 ч. Събитието е предназначено за групи от 10 или повече. Само онези, които подпишат декларация, съгласяваща се с условията на шоуто, ще могат да участват в нея.

Keemala Phuket,Тайланд – Кеемала вилите са невероятни архитектурни аномалии и интригуваща микс от история и мит, базирани на древни племенни жилища. Заобиколен от великолепна зеленина. Разположен на буйната хълмиста местност на един прекрасен, но частен склон, новият курорт Кеемала в Пукет, Тайланд е уникален по своята концепция, което максимално увеличава използването на природните ресурси в селските, но луксозни вили в хотела.

Има две заведения за хранене, за да се насладите на кухня извън вилата. Основният ресторант “Ресторант Мала” за цяла вечеря, в басейна “Cha-La” за освежаване на слънце. Уютният ни салон в един от основните шушулки е идеален за следобеден чай, а винарската изба е идеална за интимни вечери.

Стаите предлагат: климатик; минибар; Кафе / чайник; халати за баня; Домашни пантофи; Ютия / дъска за гладене; Възглавнично меню; Почистване на торби; Премиум легла; Частен басейн; Отделна зона за сядане; Балкон; Самостоятелна баня; Дълбоко накисваща вана; Душ дъжд; Дизайнерски тоалетни принадлежности Сешоар (при поискване); Телевизор с плосък екран; Премиум телевизионни канали; Докинг станция за iPod; бюро; Безплатен вестник; Безплатен лай фай; Телефон; Безплатна бутилирана вода; Ежедневно почистване; Сейф в стаята

Тук няма да се чувствате като в курорт, а по-скоро в земно и необикновено светилище, където се събират лукс и тясна връзка с околната среда.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14