AMANGIRI RESORT – Дивата природа на Аман в Южна Юта, САЩ, защитена долина в Каньон Пойнт, заобиколен от грандиозни скални образувания и сухата пустиня, ще намерите курорт, направен като рай. Оазисът на пустинята в Юта, Амангри – най-страхотният курорт в средата на нищото – е мястото, където срещата с природата е незабравима.

Аман курортите непрекъснато предлагат  удобства от висок клас, луксозен комфорт, частни обкръжения, пълна неприкосновеност на гостите и непринудена атмосфера. В тях се крие успехът им.  Излети от ежедневието в този архитектурен скъпоценен камък, който се влива в суровата красота на околния пейзаж така естествено. Нейната архитектура изисква вашето внимание, с минималистични пясъчно-бетонни сгради, гигантски басейн и органични цветове. Вътре можете да намерите мебели и принадлежности, вдъхновени от земята, които отдават почит на наследството на Навахо в региона. Тук се срещат лукс, релакс и природа.

Аманцири е панорамно райско кътче, където 34 изключително ексклузивни апартамента – някои със самостоятелни басейни – осигуряват комфортен, частен и преместен престой с всичко, от което се нуждаете. Две крила за настаняване (Desert Wing и Mesa Wing) водят от основната сграда – Pavilion – в пустинята. Всички луксозни суити разполагат с просторна всекидневна зона, от която се отваря към пустинния салон с невероятен изглед към недокоснатата долина.

В ресторанта на Amangiri’s Dining Room, където се приготвят селски, местни и сезонни специалитети. Тук се сервира закуска, обяд и вечеря. Разполага с отворена кухня, стъклени врати от пода до тавана и великолепна външна трапезария с изглед към басейна.

Освен да се потопите в секси басейна – увит около скала – както и да се наслаждавате на непрекъснатата панорамна гледка, има какво да правите.  Разгледайте удивителните пустинни пейзажи в района, пеша, с хеликоптер или балон с горещ въздух.

Отидете на конна езда и скално катерене, докато местното ръководство за астрономия на Amangiri ще доведе гостите на обиколка на нощта. Може да се организират и разходки с лодка по езерото Пауъл или река Колорадо. Звучи невероятно, не мислиш ли?


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14