The Manta Resort, Pemba Island Близо до източното крайбрежие на Танзания, сериозните любители на водната атмосфера могат да посетят подводната стая на Манта Ризорт на остров Пемба.

Гостите са оставени сами с каяк, шнорхел, перки и мобилен телефон, а храната се предоставя предварително. Двойно легло, заобиколено от стъклени витрини, гледащи почти 360 градуса

Стаята плава в океана над коралите, а през нощта подводните прожектори привличат същества като калмари, октоподи и др.  “Жителите на рифа просто не могат да устоят на вълнуващата гледака и наистина уникално преживяване”. Ценоразписът? $ 1,500 на вечер.


Conrad Hotels & Resorts Maldives Rangali Island 

Докато посетителите на този курорт в Малдивите имат множество луксозни ресторанти, които да опитат, Ithaa Undersea Restaurant идва с океански изглед на около 5-метра под повърхността. По време на вечеря посетителите могат да храна от шест ястия на “съвременна европейска кухня”, включващи хайвер, foie gras, омар, морски охлюви и телешко филе.

Децата са добре дошли в ресторанта за обяд (който също предлага омар). Вечерята е 325 USD на човек, но ако резервирате предварително, тя е 275 USD. Ресторантът е сред “оживените коралови градини”, според неговия уебсайт, а гостите са забелязали гигантски акули и други уникални риби. Средната цена на нощувка за двама е от 1300лв. до 7200лв. за най добрата стая.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14