Hotel CasAnus,Belgium Първоначално глупаво, ако е титанично, произведение на изкуството, едностайният хотел Casanus е гигантски червен модел, който позволява на гостите да прекарат уютна нощ в дебелото черво.

Почивайки се в Арт Парк на Фондация “Вербека” близо до Антверпен, Белгия, уютният анатомичен модел е дело на холандския дизайнер Йоп ван Лийшут. Тънкият, извит интериор на обзаведен анус включва двойно легло, прозорци, отопление и, разбира се, работещи водопроводни инсталации.

Екстериорът на стаята е изваян от изпъкнали вени и от единия край огромен набразден сфинктер (нефункционален) и боядисал червена част на откритите органи. Колосалната мускулна тръба почти изглежда не на място в идиличния парк на изкуството, близо до спокойно езеро, но се състои от меки, естествени ъгли, без значение колко груби.

Независимо от изобразяването на стомаха, посетителите все още се събират на обекта, за да пренощят нощт в голямото дебело черво. Една вечер в хотел Casanus, дизайнер Joep Van Lieshout, струва € 120 за двама души. Закуската и достъпът до музея са включени в цената.

Една от най-красивите райони на Алпстейн, хотелът и ресторантът са построени през 1805 г. и буквално са построени встрани от планината.. От обширното високо плато с богата алпийска флора, ще получите великолепна гледка към хълмовете Апенцел, Санкт Гал, Тюргау и езерото Констанс. И на запад и на юг живописната панорама на алпинската верига планини ще се отвори пред вас.

Силните скални образувания, достигащи до повече от 2500 м височина, се издигат, сякаш от никъде. Дълбоки, стръмни долини се изсичат през този район. Berggasthaus Aescher има само дъждовна вода и няма душ. Уикендите често идват с жива музика.

Отдалечената планинска къща за гости Berggasthaus Aescher – Wildkirchli, разположена в Швейцария, задължително я посетете. Да, това е един от често посещаваните “50 места, които трябва да посетите, преди да умрете”, които вероятно сте виждали плаващи по интернет.  Нощувката е само 45$ на вечер!


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14