Free Spirit Spheres, Канада – Независимо дали сме в списъка си с тихоокеански северозапад от години, или не, не търсете по-нататък единственото убежище на вашите мечти. Нашите хладни, странни и наистина уникални сферични дървета предлагат изтънченото съчетание на преживяване в природата с модерния феномен на “glamping”. Сферата е завързана от 3 почти вертикални въжета до силни точки на всяко от 3 отделни дървета. Това разпределя натоварването равномерно върху трите дървета и води до стабилно закачване.

Този световноизвестен уникален уют за настаняване е разположен сред крайбрежните тропически гори на остров Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Има малка кухня с мивка отдясно на вратата и килер.

Елате да прекарате една нощ или една седмица нагоре в нашите дървета и ще намерите спокойствието които търсите. Като алтернатива, нашият изключителен, екзотичен хотел е идеалната база, от която да опознаете всичко, което този великолепен остров може да предложи! Първите две сфери са изработени от дърво -С името: ”Ева” от жълт кедър с диаметър 2.8 м, и ”Ерин” от сика смърч, с диаметър 3.2 м.

Jumbo-Hostel , Arlanda Airport von Stockholm Нека ви кажем, че никога не можете да спите добре на борда на самолетите, но на този можете! В Стокхолм пътниците могат да прекарат нощта в изчезнал джъмбо-джет на Летище Арланда. “Вече имаме и водоснабдяване”, каза в понеделник във вестник “Свенска Дагбладет” изпълнителният директор Джесса Олсон от “Jumbo хостел” и обяви откриването на необичайното летище за 15 януари.

Бойните самолети Boeing 747, построени през 1976 г., но са изведени от експлоатация през 2002 г. и са преустроени за новата си цел. Сега до 85 гости могат да избират между 25 тройни кабини, две каюти с две легла или дори две спални помещения.

Освен това “Jumbo Hostel” предлага “апартамент” за двама в частично преобразуван пилотска кабина с изглед към писта за излитане и кацане. Сутрин закуската се сервира на обичайните подноси в самолетите.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14