Anshin Oyado, Tokyo – Капсули хотели близо до ЖП гари, всички хотели са в рамките на 2мин. пеша от най-близката гара! Вътрешността на стаите на хотела и капсулите е напълно оборудвана с Wi-Fi интернет, а през цялото време може да се използва изкуствено горещо пролетно кафе и интернет кафе. Капсулите са само за спане а другите помещения са в близост – като бани, тоалетни и др.

Таксата за настаняване започва от около 50$,  по отношение на аспекта на сигурността са инсталирани шкафове с най-новата система за разпознаване на вени за съхранение на ценности, а управлението на достъпа до помещения, използвайки автоматичното заключване, се извършва на всеки етаж, така че ще можете да останете в безопасност.


Kakslauttanen Arctic Resort, Finland е едно от най-добрите места в света, за да видите магическата светлина на Северните сияни. Сезонът трае от края на август до края на април. Предоставяме перфектната възможност за наблюдение на Aurora Borealis, тъй като сезонът е дълъг, практически няма светло замърсяване и много малко дървета затъмняват небето наблизо. И естествено гледката от нашите стъклени Igloos и Kelo-Glass Igloos е ненадмината.

Въпреки това не можем да гарантираме Северното сиание или друг природен феномен. Има много неща, които оказват влияние върху видимостта на Северните светлини като магнитната активност, позицията на слънцето и облачността на небето. Въпреки това, можем да ви дадем няколко съвета. Светлините може неочаквано да се появят и също така изведнъж изчезват по всяко време, точно след залеза, точно преди зазоряване. Те могат да продължат 5 минути или да продължат през цялата нощ.

Най-близкото летище до Kakslauttanen е Ivalo (IVL), което е само на 30 минути път с автобус. Можете да резервирате трансфера си с летището едновременно с резервирането на престоя си. Има отлично мобилно покритие във Финландия, включително в Лапландия. Ние обичаме да мислим, че щом сте тук в пустинята, можете също да си починете от технологиите и интернет – но също така разбираме необходимостта да се свързваме онлайн с приятели и семейство. Ето защо предлагаме безплатен интернет в рецепцията и ресторанта.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14