Green Village Bali Разположен на свещената река Айунг и заобиколен от буйна гора, Green Village е спокойно  селце, което е разположено сред грандиозни бамбукови къщи и вили.

В продължение на години групата е привличала съмишленици, търсещи по-устойчив и автентичен начин на живот, удобна алтернатива на стреса на съвременното общество. Днес, заедно със световно известната Зелена школа, Зеленото селище е призната за една от най-забележителните общности в Бали за устойчив живот и жилища.

Всяка луксозна вила и къща в Green Village е построена почти изцяло от бамбук, по поръчка на архитектурния екип на IBUKU и построена на ръка. Красивите сгради показват как бамбукът, съчетан с  камък, може да създаде устойчиви, луксозни подове, стени, тавани, стълби и парапети.

Всички наши бамбукови вили се намират само на кратка живописна разходка от реномираното Зелено училище, където образованието е разработено около принципите на органичната пермакултурна система.

Имаме удоволствието да поздравим собствениците на имоти, наемателите, инвеститорите и екологичните фирми, за да станем част от нашата общност в Green Village.


DasparkHotel Ottensheim, Austria е разположен в центъра на Ботроп-Ебел, в непосредствена близост до централната гара на града. Хотелът предлага стаи с безплатен Wi-Fi интернет и безплатен Wi-Fi интернет.

Стандартни канализационни тръби с вътрешен диаметър от 2 м и дължина от 2,6м. оборудвани с минимум от необходимото. Оборудвани с специално разработена за тази цел електронна система за достъп, те предлагат backspace повече от 10 години, без да се изолират напълно от действието.

Да пренощувате за “плащане, колкото желаете”, където гостите оставят след себе си това, което смятат за подходящо или с което биха искали да подкрепят идеята. Те са проектирани от самото начало да използват стандартни бетонови или канализационни тръбопроводи в световен мащаб – за да можете да видите повече от тях в бъдеще.

Идеята на Андреас Щраус през 2004 г., първите стаи бяха предоставени в Линц. Преместени до близкото Ottensheim, стаите са достъпни чрез цифрова клавиатура, чийто код се предоставя от самия уебсайт при приемане на резервацията.

Красотата на тези тръби е, че техният конкретен утилитарен облик се нуждае от малко промени, за да ги направи обитаеми – един слой лак е всичко, което е необходимо. Тръбите са получили и стенописи от австрийския художник Thomas Latzel Ochoa, за да изглеждат по-приятни. Всяка епруветка тежи 9,5 тона!

Подобно на пещерните хотели, хотел Das Park е доста готино през лятото и може би все още е топъл през зимата, въпреки че в момента хотелът е отворен само от май до октомври.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14