The Hobbit Motel, Woodlyn Park – Подземен мотел на Hobbit, вдъхновен от JRR Tolkien, е само едно от уникалните места за престой в най-необичайния хотелски комплекс в света. Проверете този Hobbit хостел в Нова Зеландия! Странната малка сграда с прозорци  построена встрани от хълма в Уайтомо, регион на Северен Айлънд, известен със своите пещери и водопади. Уудлин парк, мястото на мотела Hobbit, започва като работеща ферма, която се превръща в ресторант-бар и след това се превръща в поредица от необичайни жилища.

Всеки Hobbit мотел може да побере до шест души, с двойно легло в основната всекидневна и допълнителна стая с два комплекта двуетажни легла.

Клиенти: Ние сме феновете на филмовата трилогия “Властелинът на пръстените”, затова решихме да прекараме в фермата и мотел Хобит в Woodlyn Park за последния ни престой в Нова Зеландия. Уникалните кръгови прозорци и праг ни напомниха за дома на Билбо Багинс в Ширей. Интериорът на мотела е много просторен и чист. Основната спалня, всекидневна, трапезария и кухня заемат една и съща просторна правоъгълна стая.

В единия ъгъл се поставя внушително огромно легло, докато мебелите от трапезарията и трапезарията заемат центъра. Напълно оборудваната кухня заема другия ъгъл до банята. Втората спалня има 2 огромни двойни легла за 4 души. Всички легла имат електрически одеала. В апартамента има 2 нагреватели и топла вода в банята. Уникалните кръгли прозорци имат завеси, изработени от груб, тежък огнеопорен материал.

Устройствата в Woodlyn Park са малко по-скъпи от това, което бихте платили в редовен хотел, но си заслужава.


Hotel Endemico, Mexico – Разположен в централната част на Valle de Guadalupe, сред екологичен резерват, Encuentro Guadalupe е собственост, която разполага с открит басейн и е заобиколен от лозя. Осигурени са и масажни услуги. Само на 2 километра от Encuentro Guadalupe се намират лозята Domecq, а музеят Вин и Вид се намира на 10 минути път с кола.

Стаите в модерен стил имат минималистичен интериор и балкон с прозорци от пода до тавана с изглед към долината. Настаняването не може да се достигне с кола. Стаите ще Ви осигурят климатик, кът за сядане и докинг станция за iPod. С душ, самостоятелните бани също са с кърпи. В околността има около 12 различни ресторанта, а около него се намират 45 декара лозя.

Гостите ще открият също хидромасажна вана и консиерж услуги. Любезният персонал може да ви помогне с информация за интересни туристически места наблизо.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14