Нестандартни хотели / 1

Mirrorcube е вълнуващо скривалище сред дърветата, замаскирано от огледални стени, които отразяват обкръжението им. Размерите са 4х4х4 метра. Основата се състои от алуминиева рамка около дървото, а стените са покрити с отразяващо стъкло. Интериорът е изработен от шперплат с брезова повърхност.

Душове и сауна се намират в две отделни сгради наблизо. Всички  дървени стаи имат безплатен WiFi. Година на построяване: 2010 г. Архитект: Tham & Videgård Bolle Tham & Martin Videgård. Проектиран за 2-ма души -двойно легло.


ATTRAP’RÊVES – France: Пашкул за предложение за брак, годишнина или оригинален подарък. Стая с кралски размери с панорамна гледка към заобикалящата природа … Сами с майката природа! Вашият балон е разположен в усамотена поляна с изглед, балона постоянно се надува от тих вентилатор, който също рециклира въздуха вътре. Имате легло с кралски размери, лампа за четене и маси и столове. Някои от по- големите балони имат и баня. При по малките банята и тоалетната е в близост до тях.

Вечер, съзерцавайте млечния път! Всичко тук е предназначено да не затваря очите ви!

Изберете от прозрачни или оцветени видове балончета в зависимост от това колко поверителност искате. Останете тук за едно уникално преживяване.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 

By |2018-04-08T05:33:39+03:00март 18th, 2018|Любопитно|
error: Content is protected !!