Хотел Costa Verde и Boeing 727 е костарикански тропически рай, само на няколко минути от входа на световноизвестния национален парк Мануел Антонио. За тези, които търсят приключения, екотуризъм, спортен риболов или просто спокойствието на белите пясъчни плажове и великолепните гледки към океана, тази популярна дестинация е за вас.

Построен от Boeing 727 от 1965 г., яркочервеният самолет е напълно преустроен, за да създаде луксозен хотелски апартамент с дървени облицовки, люлеещи се столове и всички стандартни удобства на хотела. Всяко парче от самолета е донесено от летище Сан Хосе до курорта Коста Верде, възстановено и сглобено. Сгушен право в покрива на дъждовните гори на каменна основа, суитът има невероятна гледка към дърветата до океана и плажа.

За хората, които искат да се потопят в атмосферата на Коста Рика, или може би да изживеят изгубена фантазия без никакви сблъсъци на истинска катастрофа, самолетът 727 Fuselage Home е перфектна алтернатива.


Giraffe Manor  е ексклузивен бутиков хотел, разположен в 12 акра частна земя в рамките на 140 декара местни гори в подножието Langata в Найроби. Като една от най-емблематичните сгради в Найроби, Giraffe Manor има изключителна привлекателност, която се връща към 30-те години на миналия век, когато европейските посетители се заплитат за Източна Африка, за да се насладят на сафарита. С великолепната си фасада, елегантен интериор, зелени градини, слънчеви тераси и възхитителни дворове, гостите често забелязват, че това е като ходене във филма Out of Africa: наистина една от неговите дванадесет стаи е кръстена на автора Карън Бликсен.

Най-очарователното нещо за Жирафското имение обаче е стадото му жител на жирафи на Ротшилд, който може да посещава сутрин и вечер хотела.Жирафното имение може да бъде резервирано за през нощта или като част от цялостната сафари, изработена по поръчка, с колекцията Safari.


Нестандартни хотели

стр. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14