Боб чорба – Monte

5-6 порции 500гр. Свинско месо 500гр Боб 3 Моркова 1 глава Лук 2 Чушки 1 ч.л. Черен пипер 1 ч.л. Чубрица 1 ч.л. Джоджен 1 ч.л. Червен пипер 1 ч.л. [...]