Пиле със зеленчуци

  • 350гр. Пилешко филе
  • 1 гл. Лук
  • 1бр. Червена чушка (камба)
  • 2 цели стръка целина
  • 150мл. Мляко
  • 100гр. Сирене
  • 1 яйце
  • Сол и Пипер на вкус
  • Зехтин

  • Сварете пилешкото филе в осолена вода.
  • Оставете пилето да се охлади и след това го нарежете на кубчета.
  • Изчистете всички зеленчуци.
  • Нарежете лука на ленти, Чушката на кубчета и целина на парчета. След това ги изпържете в зехтин.
  • Смесете зеленчуците с пилето (разбъркайте) в тавата за печене.
  • Разбийте яйцето с мляко и сирене и го изсипете върху пилето.
  • Печете за около 15 минути.
 

By |2018-01-28T02:45:01+00:00януари 28th, 2018|Основни ястия, Хранене|
error: Content is protected !!