70 Основни съставки в кухнята

70 от най-разпространените съставките


1.Сол: Обикновенна, Хималайска, Малдон и Морска

2.Захар, 3.Брашно, 4.Олио, 5.Зехтин, 6.Оцет, 7.Масло, 

8.Галета, 9.Сода бикарбонат, 10.Бакпулвер, 11.Мая – суха,

12.Черен пипер, 13.Бял пипер, 14.Червен пипер: Сладък ,

Лют и Пушен, 15.Риган, 16.Чесън / Чесън на прах,

17.Кимьон, 18.Канела, 19.Куркума, 20.Нишесте,

21.Анасон, 22.Розмарин, 23.Мащерка, 24.Магданоз, 25.Къри,

26.Бульон: Пилешки, Телешки и Зеленчуков,

27.Вегета, 28.Целина, 29.Джинджифил, 30.Девесил,

31.Индийско орехче, 32.Чили смляно, 33.Джоджен,

34.Хрян, 35.Мента, 36.Пащърнак, 37.Маточина, 38.Бахар,

39.Естрагон, 40.Шафран, 41.Кардамон, 42.Ванилия,

43. Карамфил, 44.Ким, 45.Чубрица, 46.Шарена сол,

47.Копър, 49.Босилек, 50.Дафинов лист, 51.Кориандър,

53.Горчица на прах, 54.Вино, 55.Соев сос, 56.Унисос,

57.Кетчуп, 58.Горчица, 59.Майонеза, 60.Лимон,

61.Лук на прах, 62.Сусам, 63.Галангал, 64.Градински чай,

65.Майорана, 66.Резене, 67.Синап, 68.Сминдух,

69.Хвойна, 70.Пудра захар и др.


Съхранявайте подправките в подходящи съдове и далече от влагата!

 

By |2019-05-15T17:39:04+03:00януари 11th, 2018|Информация, Хранене|
error: Content is protected !!