Zombie Catchers е екшън приключенска игра в свят, пълен с инвазия от зомби! Планетата Земя е заразена с немъртви, но имаме късмет: A.J. и Бъд, двама междугалактически бизнесмени, решиха да създадат магазин в нашата родина! Заедно, те планират да хванат всички зомбита и да направят Земята безопасна още веднъж – като същевременно печелят красива печалба … Използвайте арсенал от джаджи и капани, за да ловувате зомбита, да ги отведете в тайната си подземна лаборатория и … да печелите!

Свали за:Вземете в света на Tower Conquest в търсенето на вечна слава! Набирайте и развийте перфектната армия, за да унищожите противоположните кули. Разгледайте безкрайните светове и победите враговете си, за да печелите съкровища, да увеличите силата си и да доминирате в Лигата на играчите!

Свали за:


Hustle Castle – Станете господарят на един истински средновековен замък! Приемете нови предмети, възлагайте ги на задълженията си, обучете и защитавайте вашите мъже и жени! Побеждавайте вашите съперници и закони на физиката, докато изграждате и надграждате вашата крепост! Вашите воини изглеждат чудесно в блестящата си броня! Подхранете и обучавайте войските си и те ще разбият армиите на Грев могъщия. Множество задачи и арена ще може да намерите в играта и да развивате вашият замък.

Свали за:


Where’s My Water? Помогнете на Swampy, като насочите вода към счупения му душ. Всяко ниво е предизвикателство пъзел, базиран на физика, с невероятна механика, подобна на живота. Пресечете мръсотия, за да насочвате прясна вода, замърсена вода, токсична вода, пара и сияние чрез все по-предизвикателни сценарии! Всяка капка се брои! Оригинални истории и герои – Играйте през 4 уникални истории с участието на Swampy, Allie, Cranky и Mystery Duck. Това е с над 500 невероятни пъзели!

Свали за:


Dungeon Boss – Битката да бъде (Тurn based, strategy RPG!) Съберете и изградете екипи от мощни фентъзи герои, надграждане на уникалните им способности за битка епични босове и защита на вашия Dungeon от нападения!

Свали за: