Admin: IBozhilov  – Иван Божилов / office@monte.bg , support@monte.bg

Monte.bg е интернет страница създадена, като портал за полезна и забавна информация. Нашият екип е подбрал разнообразна и достоверна информация от интернет. Публикациите са написани от нас! Тези коита са взети на части имат: име на автора и линк към сайта. Страницата е създадена с цел да ви забавлява и помага в ежедневието – когато сте отделили време за компютъра, таблета или телефона.

Регистрацията в сайта – предимства:

1.Имате достъп до всички страници.

2.Имате ”Профил” в който може да добавяте приятели, да пращате лични съобщения и др.

3.Има включен потребителски ”Чат” – Тези които са онлайн може да си пишат, пращат снимки и файлове. ( автоматично изтриване на вашата чат история е на седмица, или сами може да направите това.)

4.С бутона ”Добави в любими” над всяка публикация, вие я добавяте в списъка с любими. Така следващият път когато се върнете може да намерите любимите по бързо. (Вашият списъкът с любимите публикации може да намерите в главното МЕНЮ>Други>Любими).

5.Може да оценявате публикациите, със звезда от 1 до 5 ( цифрата 5 е най-добрата оценка)

6.При интерес свързан с публикуването, може да станете автор. За това е нужно първо да се свържете с нас на support@monte.bg ( и да имате регистрация в сайта от най-малко 3-месеца.)

Предложения и Реклами

Тези от вас които имат идеи за нашият сайта и неговото подобрение, моя изпращаите ги на нашият email. Благодарим Ви!

За реклама в сайта , пишете ни и ние ще се свържем са вас да обсъдиме възможностите.