1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 гласа, средна оценка: 5,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Как се прави застройка на супа?

  • 1 яйце
  • 1 с.л. брашно
  • 1 ч.ч. кисело мляко.
  1. Недостатъците на застройките са, че правят супите по-нетрайни но са по вкусни!
  2. Вземете подходящ съд и разбийте вътре 1 яйце, 1 с.л. брашно и 1 ч.ч. кисело мляко. Загрейте получената смес на котлон като бъркате непрекъснато.
  3. Когато смета се сгъсти, налейте малко от супата в застройката, варете около 1-2 минути и след това излейте в готовата супа. Разбъркайте старателно и сте готови.
  4. Ако не се приготви правилно обаче, застройката може да се пресече и да придаде на супата неприятен вид.

Вариант 2:

За топлата застройка са ви необходими 1 с.л. брашно, 1 яйца, 1 с.л. масло и 1 ч.ч. кисело мляко. Свалете готовата супа от огъня. Запържете леко брашното в маслото и го махнете от котлона. Разбийте киселото мляко и яйцето поотделно, след което внимателно ги смесете. Прибавете бавно към брашното, като бъркате непрекъснато. Излейте застройката в супата, като бъркате непрекъснато.

За варената застройка са ви необходими 1 яйца, 1 с.л. брашно и 1 ч.ч. кисело мляко. Разбъркайте отделно млякото и яйцето, а брашното размийте на кашичка с малко вода и сол. Смесете ги заедно.


Линкове: Застройки / Заливки и др.

Сподели