0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Панирани пилешки пържоли + доматен сос

  • 2бр. Пилешки пържоли без кожа  (1 пържола се разрязва на 2 половинки)
  • чубрица и малко сол за поръсване на пържолата
  • Панировка:
  • Брашно
  • Галета
  • 2бр. Яица (разбити)
  • За соса:
  • 200мл. Кетчуп (препоръчан: Хайнц)
  • 150гр. стар лук (нарязан на парченца)
  • Черен пипер на вкус
  • Разбърквате добре!

  1. Начуквате пържолие (с назъбеното на чука) и овкусявате с чубрица от двете страни
  2. Овалвате пържолите в брашно > яица > галета
  3. Пържите в предварително загрят тиган с около 2 пръста олио.
Сподели