0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Сос за меса – много вкусен и лесен

  • 100мл. Соев сос Лайт (той има по малко сол -75%) ако нямате ”соев сос лайт” сложете  обикновен или Унисос – 50мл..
  • 100мл. Бяло вино – по избор
  • 100гр. Масло – краве

  1. Смесвате соевия сос и бялото вино – в подходящ съд
  2. Загравате на котлона до завиране
  3. Отстранявате от котлона и добавяте маслото – разбърквате до разтапянето му!
  4. Преди да използвате соса го загрейте и разбъркайте добре!
  5. Пример (Вземете изпечено месо – пържола, поставете я в тигана с малко олио, когато тигана загрее поставете пържолата с малко сос и обръщайте месото докато се овкуси добре. Поставете в чинията и залейте.
  6. Ако желаете соса да е по гъст, може да го редуцирате с малко брашно или нишесте!

Сподели