0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Домашен миш маш- Monte

  • 450г червени чушки
  • 2 глави лук
  • 6 домата (Обелени)
  • 4-5 скилидки чесън
  • 200г. сирене
  • 5 яйца
  • зехтин
  • 1 щипка чубрица
  • 1 щипка босилек
  • 1 щипка магданоз
  • Сол и Черен пипер на вкус

  1. Чушките се изпичат, обелват се и се нарязват на едри парчета.
  2. Запържват се в малко зехтин за 2-3 минути.
  3. Добавя се нарязан на едро лук  и се посолява.
  4. При необходимост се сипва още зехтин.
  5. Щом лукът омекне се добавят – обелените, нарязани на едро домати и се задушава 5-10 минути на по-слаб огън.
  6. Добавя се нарязано на ситни кубчета или натрошено с вилица сирене.
  7. Чесънът се смила и се добавя към сместа.
  8. Щом сиренето се поразтопи и смеси добре с доматите се прибавят яйцата и се разбърква добре.
  9. Готви се още 5 минути.
  10. Овкусява се с чубрица, босилек и по желание магданоз.
Сподели