0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Разни машини

Механичната машина за прибиране на реколтата KE 3000 впечатлява със своята функционалност, форма и дизайн. Дългогодишният опит в реколтата от тиква на Moty само подчертава нейните силни страни. Машината за събиране на тиквени семки има дълъг екраниращ барабан за висок капацитет за събиране на реколтата. Този модел е специално предназначен за селскостопански изпълнители и общности, но и фермери с голям брой хектари тикви могат да направят икономическа инвестиция с Moty KE 3000. Тегло 5.8-тона и 120 конски сили.


Ротационен снегорин RhB Xrotd 9213, работещ по линията Bernina в Лаго Бианко, Швейцария.  Днес Xrotd рядко се използва, когато има много сняг. Локомотива е с двоен режим (дизелов и електрически), той се използва много рядко в повечето случаи за шоу. През 2001 г. Ротационен снегорин е въведен в Северна Америка в железопътна зала на славата. Залата на славата признава и утвърждава и отдаде дължимото на хората и нещата, които са допринесли значително за железопътната индустрия в Северна Америка. Ротационен снегорин е въведена в категорията “Технически иновации” с “национално” значение.


Невероятната машина, наречена Tiger-Stone, може да създаде непосредствен път, като постави тухли във формация, за да създаде перфектно павиране. Докато процесът може да изглежда магически, тайната зад изобретението се крие в елегантна гравитационна система . Всички работници трябва да слагат тухлите с ръка в машината. Тухлите падат в определени коридори и се подреждат. Каменните пътища отдавна са търсени поради своята привлекателност и дълготрайност, но са станали по-редки поради трудоемката работа, която върви в полагането им , в сравнение с други пътни повърхности като бетон или асфалт. Въпреки това, с работници от “Tiger-Stone” всеки ден могат да оформят 400 квадратни метра нов път, използвайки павета или тухли, в сравнение с една обикновена платформа на ръцете и коленете, които ще могат да изработят между 75 и 100 квадратни метра.


Сегментна строителна машина за мостове SLJ900/32, Тази колосална машина е 580-тонна машина за стартиране на сегментния мост. Създадена от Пекин Wowjoint Machinery Co, тя може да изгради този виадукт, като се простира отвъд инсталираните сегменти, за да обхване следващата опора и да премести следващия предварително направен мостов сегмент на място. Подходяща за бързо изграждане на бетонени мостове.


Barrier transfer machine – Машините за преместване на бариери, известни също като машината с цип, използвани за прехвърляне на разделители на бетонни ленти, които се използват за облекчаване на задръстванията по време на пиковите часове. Превозното средство съдържа S-образен канал в неговата ходова част, (които могат да тежат над 454 кг) от пътната повърхност и да ги прехвърлят към другата страна на лентата, преразпределяйки пътните ленти, за да приспособят увеличения трафик за понастоящем доминиращата посока.Тези бариери са свързани заедно с стоманнена сгъвка за да бъдат по-здрави.


Rallway construction machine – За системата за контрол и мониторинг на ново поколение машини за електрификация на железопътни линии, италианската компания Tesmec избра TTControl като технологичен партньор за диагностичната и поддръжката на контактната мрежа. Чрез използването на интерфейса HY-eVision на TTControl заедно с HU-TTC 94 ECU и четири I / O модула HY-TTC 48X е възможно да се интегрират и управляват всички различни функции на диагностичния модул за поддръжка на контактната мрежа. Освен това е създадена модулна, гъвкава и адаптивна система, благодарение на гъвкавостта и конфигурируемостта на контролните блокове на TTControl.


EX5600-6 е световен клас минни багери, които ще ви помогнат да постигнете повече работа ден след ден. Тази мощна машина съчетава доказан дизайн с най-новите технологични постижения, за да ви осигури ефективност, надеждност и дълготрайност за всякакъв вид работа.Получавате 2 x 1500 конски сили /2 x 1119kW, ефективен двигател, Работно тегло 537,000кг., комфортна кабина, усъвършенствана хидравлика, здрави рамки, копаещи сили и др. Предлага се в конфигурацията на багера и предната лопата и можете да избирате между дизелов двигател или електрически двигател. EX5600-6 е оборудван с стандартната система за управление на отдалечени машини Global e-Service на Hitachi, която ви дава достъп до всяка машина на място от компютър във вашия офис.


Австралийски BHP Iron ore train, най-дългият влак, който някога е бил пуснат в света, този влак е официално в книгата на световните рекорди за най-дългия влак. Рекордът е определен на 21 юни 2001 г. в Западна Австралия между Нюман и пристанищен край, на разстояние 275 километра (170 мили), а влакът се състои от 682 железопътни товарни вагона и 8 локомотиви GE AC6000 с обща тежест от почти 100 000 тона и превозва  82,262 тона руда, влакът е бил 7,353км дълга.


Този мощен тракторен конвейр е построен по поръчка на американската космическа агенция НАСА. Особености: Дължината е 35 метра, Широчината е 40 метра, Височината е 8 метра. Масата е 2 700 тона, Капацитет – 6 000 тона,  Дизелов двигател 2 бр. – 2,750 к.с. всеки, Електрически генератор 4 бр. – 1 000 kW, Средният разход на гориво е 350 литра на 1 км. Скоростта е 3,2км /ч.


M7 вибратор с моноблок COE M7  използва за прибиране на орехи и бадеми. COE M7 захваща дървото и вибрира силно за да изпаднат орехите. Ще ускорите реколтата си, като покриете по-голяма площ за по-малко време. С различни видове на разклащане, шейкърът премахва повече ядки, оставяйки по-малко по дърветата. Многократните честоти на разклащане и уникалната система за смазване на главата на шейкър намаляват шанса за повреждане на дърветата.


HM-420 Aquatic Plant Harvester Машина за премахване на водораслите и плевелите от езерата. За две седмици може да премахне около 120-тона от израстаците. Всяко натоварване е около пет тона водорасли и плевели. – Прибирането на растителността от езерото значително намалява тоновете биомаса, които в края на краищата ще умрат и ще се сринат в края на сезона. Тази биомаса се разлага, консумира кислород и освобождава хранителните вещества обратно във водната колона, за да отглежда повече плевели и водорасли в бъдеще. Прибирането на биомасата също така намалява натрупването на мухъл и седимент на дъното, което се получава от гниещите плевели – Harvester е инструмент, който да се използва за подобряване на риболова.

Сподели