0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Трикове в кухнята – част 1

1.Разклатете едно сурово яйце за минута и после го сварете. Ще получите ”истинско златно яйце”!


2.Остър, горещ нож е идеален за направата на сандвич със сладолед.


3.Не изхвърляйте остатъка от пресни билки, преди да изсъхнат. Вместо това ги поставете в табла за ледени кубчета и ги разбъркайте със зехтин, след което замръзете.


4.Нямате наблизо точилка? Използвайте бутилка с вино.


5.Искате остатъчната пица да има същият вкус и аромат, който има при първото готвене, поставете я в тиган и стоплете, вместо в микровълновата фурна.


6.За бързо нарязване на чери домати, леко ги стиснете между две чинии, след това ги разрежете с остър нож.


7.Когато вашият Nutella буркан е почти празен, изсипете горещо мляко. Ще получите много богат горещ шоколад!


8. Овивайте целина и броколи в алуминиево фолио, за да ги запазите по свежи за по дълго време.


9.Използвайте алуминиево фолио, за да регулирате размера на тавата в която искате да печете.


10.Можете да поръсите авокадо с ябълков оцет или да ги съхранявате с парче лук, за да не станат черни.


11.Замръзете малко вино в табла за лед. След това можете да го използвате по-късно във всички кулинарни експерименти, които планирате да извършите.

12.Мариновайте телешкото месо в майонеза преди готвене, за да го направите по-меко.


Трикове в кухнятачаст 1 /  част 2  /  част 3

Сподели