0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Гриловани чушлета с бекон

  • 12бр. Пиперки (Чушки) – Възможно по-малки по размер ”тънки и дълги”
  • Сирене или Крема сирене 70%
  • Кашкавал 30%
  • Бекон – на лентички
  • Подправка за поръсване: по избор!

  • Изрязвате чушките през средата по дължина(вид лодка), дръжките трябва да останат на едното парче, което ще се пълни.
  • Изчиствате чушките от семките, нарязвате другите половинки от нея на малки кубчета и ги прибавяте към сместа от сирене и кашкавал и разбърквате добре.
  • Запълвате лодката със сместа – без да излиза от нея
  • Овивате чушките с бекона по цялата дължина и захващате края с клечка за съби или бамбукова атлетка, да не се отвива.
  • Поръсвате ги с  подправка по избор.
  • Печете се на BBQ с капак или на фурна с решетки, 160-180C – до желаната степен.
Сподели