0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласа, средна оценка: 0,00 от максимална 5)
Трябва да сте регистрирани за да оцените
Loading...

Люти чушки с копър и чесън

Люти чушки с копър и чесън

  • 200 грама люти чушки
  • 2-3 с.л. олио
  • 5-6 с.л. оцет
  • сол на вкус
  • 2-3 скилидки чесън
  • няколко стръка магданоз
  • няколко стръка копър по желание

  1. Чушките се опукват на котлона (ако котлонът го позволява) или във фурната на висока температура.
  2. След това се оставят да изстинат и се заливат с олиото, оцета, смачканият чесън и солта.
  3. Добавя се магданоза и копъра
  4. Чушките се оставят в буркан, кутия или купа за поне няколко часа в хладилник, за да се овкусят добре.
Сподели